Agenda
CONCERTDINER: Ulisses

Ulisses Rocha, een echt gitaarwonder die enkele dagen in ons land verblijft, wordt beschouwd als één van de fijnste gitaristen in meer dan 20 jaar. Hij behoort tot de top 5 van Brazilië. Hij maakte deel uit van het gitaartrio d’ Alma, een mijlpaal in de Braziliaanse muziek.Hij legde van 1985 tot nu een traject af met maar liefst 10 cd’s, 3 videobanden en een boek.

Tijdens zijn concert neemt hij je mee op een rondreis door Brazilië, schetst streken en gerechten en vertelt over zijn voornaamste invloeden waaronder Jimmy Page en Ritchie Blackmore. Uiteraard met de bijhorende songs op gitaar. Zijn stijl is een unieke combinatie van typische Braziliaanse gitaar (flamenco, Bossa Nova, samba, …) met de Amerikaanse jazz, blues en rock ’n roll. Ulisses is een visiting professor at University of Florida.

Ulisses tovert op zaterdagavond 13 februari, onze concertzaal om tot een moment van puur genieten. De andere ingrediënten blijven ongewijzigd: een heerlijk, ambachtelijk driegangenmenu en een avond boordevol gezelligheid. Ideaal als Valentijns-cadeau voor jou en je partner. Dit voor slechts € 30. Reserveer snel je plaatsje bij Ine@aksi.beTerug naar het overzicht van Agenda