AKSI Klussen
https://www.aksi.be/aksi-klussen
Info Woonzorgteam 65+ in Sint-Truiden

Woonzorgteam%2C comfortable wonen voor 65%2B

Was die trap altijd al zo hoog?

Groeide het gras vroeger ook zo snel?

Sinds wanneer lekt die kraan?

 

Vroeger vloog je door het huis, was alles tiptop. Nu helpen de kinderen en kleinkinderen wel, toch zijn er altijd klusjes die blijven liggen. Het huis en de tuin worden een beetje groot om zelf te onderhouden. Bovendien blijft de energiefactuur maar stijgen… Iedere 65-plusser die het comfort en de veiligheid in zijn woning wil verhogen, kan een beroep doen op de diensten van het woonzorgteam van AKSI.

Wat kost dat? 

Prijs per gewerkt uur: 

  • € 11 /u voor de eerste 6 uren per maand
  • € 25 voor de volgende uren

 Huur gereedschap: 

  • € 6 voor elektrisch of motorisch materiaal, de nodige benzine wordt apart aangerekend. 

OPMERKING: Om de kost zo veel mogelijk te drukken, wordt er altijd getracht om eerst met het materiaal van de klant zelf te werken. 

Werkwijze 

Om de economische rendabiliteit te vrijwaren, voert het woonzorgteam werken uit in blokken van 4 uur. (Een zekere flexibiliteit is hier echter mogelijk.) Bij prestaties minder dan 4u wordt een kwartier verplaatsingstijd aangerekend.

Als bij het aanmelden tevergeefs blijkt dat de klant afwezig is, wordt er automatisch een kostprijs van 1u (€ 11 ) aangerekend.

Dit is enkel in Sint-Truiden mogelijk omdat OCMW Sint-Truiden een samenwerkingsconvenant heeft afgesloten met AKSI vzw.Terug naar het overzicht van AKSI Klussen